MINDMEGTETTEM ÉTEL RECEPTEK
A mindmegtettem honlapon kategóriákba gyűjtöm a saját receptjeimet. Használd a keresőt, ha egy bizonyos receptet keresel, de ötletszerzés szempontjából is igyekszem segíteni a napi főzés-sütés mókuskerekében.
-
Garnéla rák tisztítása és pucolása: Útmutató és sütési tippek
A garnéla rák ízletes és sokoldalú tenger gyümölcse, amely számos ételben megállja a helyét. Akár rántva, akár párolva fogyasztjuk, a tisztítás és pucolás folyamatát érdemes alaposan megismerni. Cikkemben lépésről lépésre bemutatom a garnéla rák tisztításának és pucolásának módját, valamint megosztok veletek néhány hasznos sütési tippet.
1. A Garnéla Rák Előkészítése
Beszerzés: A friss garnélák a legjobbak, de fagyasztott formában is kaphatók. Vásárláskor figyeljük meg az illatát és a megjelenését; a friss garnéla rózsaszínes színű és enyhén édes illatú.
Szükséges eszközök:- Kés
- Vágódeszka
- Papírtörlő
- Tál víz
Ha szeretnéd látni a videót is ahogy én tisztítom, akkor itt meg tudod nézni:
2. Garnéla rák tisztítása
1. Fej és a lábak eltávolítása:
A garnélarák fejét csavard le, majd hosszú lábait is távolítsd el. A lábakat óvatosan fogd meg, és húzd le.
2. Hátpáncél, farokrész eltávolítása:
Az ujjaddal óvatosan húzd le a páncélt. Ezt a lépést a farokvégnél is kezdheted, hogy könnyebben tudj dolgozni, a farok részt is le kell csavarnod.
3. Bélcsatorna eltávolítása:
Vágd végig hosszában késsel a garnéla háta közepén, keresd meg a sötét színű bélcsatornát, amelyet óvatosan ki kell húzni. Ezt a folyamatot úgy tudod a legjobban elvégezni, ha egy fűszeres tűt vagy fogpiszkálót használsz, hogy felszedd.
4. Mosás:
A tisztított garnélákat alaposan öblítsd le hideg víz alatt, majd szárítsd meg papírtörlővel.3. Sütési Idők és Tippek
A garnélarák sütési ideje gyors, ezért nagyon figyelmesnek kell lenned, hogy elkerüld a túlsütést.
- Sütés serpenyőben: 2-3 perc oldalanként, amíg rózsaszínű és áttetsző nem lesz.
- Grillezés: 2-3 perc oldalanként, amíg a garnéla szépen megpirul.
- Főzés: 2-4 perc, attól függően, hogy a garnéla mekkora.
- Tippek a sütéshez:
- Használj olívaolajat vagy vajat a sütés során, hogy gazdag ízt adjon.
- Fűszerezd sóval, borssal és friss fűszernövényekkel, mint például fokhagyma vagy petrezselyem a plusz ízért.
- Ne felejts el a garnélákat szervírozás előtt pihentetni, ezzel még ízletesebbé teheted!
4. Összegzés
A garnéla rák tisztítása és pucolása elsőre ijesztő lehet, de a megfelelő technikák elsajátításával ez a folyamat gyors és egyszerűvé válik. Akár egy hétvégi grillpartira, akár egy ízletes tenger gyümölcse vacsorára készítesz garnélát, ezzel az útmutatóval biztosan sikered lesz. Bon appétit!
Ha tetszett a recept és szeretnél értesülni az újdonságokról vagy csak kell néha egy jó ötlet, hogy mit süss, főzz, akkor kövess Facebookon. Kattints a következő linkre: https://www.facebook.com/mindmegtettem/
Szerintem ez a receptem is tetszeni fog neked, most, hogy már meg tudod szakszerűen tisztítani a garnélát>>Garnélás spagetti-ízbombákkal!
-
Garnélás spagetti-ízbombákkal!
A garnélás spagetti pont az a típusú recept, aminek az egyszerűsége nem hátránya a nagyszerűségének! Ugyan a receptben van garnéla is, de ma már szinte minden boltban kapható fagyasztott formában, a recept többi hozzávalója pedig szerintem kapásból fellelhető a háztartásban, úgyhogy irány a konyha!
Hozzávalók:
- 1 csomag spagetti tészta (500gr)
- kb 85 dkg garnéla rák
- 1 fej fokhagyma
- chili paprika ízlés szerint
- petrezselyem zöld
- fél citrom
- őrölt bors
- só
Garnélás spagetti elkészítése:
- A tésztát forrásban lévő vízbe dobjuk egy nagyobb adag só kíséretében.
- Olívaolajat forrósítunk egy serpenyőben és hozzáadjuk a szeletelt, darabolt fokhagyma gerezdeket, majd a chili karikákat. Nekem brutál erős volt itthon, így csak pár kis karikát tettem bele dinsztelődni, de ez természetesen ízléstől és erősségtől függ, mennyit használunk.
- Pár perc dinsztelés után mehet hozzá a tisztított garnéla rák is.
- Sózzuk, borsozzuk, rányomunk egy fél citrom levét, pár percig kevergetjük, majd mehet hozzá a petrezselyem is.
- Az al dentera (rugalmas, nem túlfőzött) főtt spagettit leszűrve hozzákeverjük, és még melegen átkeverve tálaljuk.
Jó étvágyat!
Garnélás spagetti készítése képekben:
Ha tetszett a recept és szeretnél értesülni az újdonságokról vagy csak kell néha egy jó ötlet, hogy mit süss, főzz, akkor kövess Facebookon. Kattints a következő linkre: https://www.facebook.com/mindmegtettem/
Talán ez a receptem is tetszeni fog neked, ha szereted az egyszerű, gyors mégis isteni fnom étel recepteket>>Rakott brokkoli egyszerűen
-
Káposztás sztrapacska
Régi kedvenc recept a káposztás sztrapacska, viszonylag költség hatékony, és könnyen csúszó egytálétel.
Hozzávalók
- 80dkg burgonya
- kb 40 dkg liszt
- 40 dkg savanyú káposzta
- 1 fej vöröshagyma
- só
- zsír vagy olaj (2-3 ek)
- 2 db tojás
Káposztás sztrapacska elkészítése:
- A krumplit meghámozzuk és lereszeljük kislyukú reszelőn.
- Megsózzuk, hozzákeverjük a tojást és a lisztet is adagolva keverjük. Se túl sűrű, se túl lágy ne legyen a tészta, a fakanál álljon meg benne. Jól szaggatható legyen az állaga. A krumpli milyenségétől is függ, hogy mennyi lisztet vesz fel. Nem kell viszont nagyon kidolgozni, mert akkor nyúlóssá válik.
- Forrásban lévő sózott vízben kiszaggatjuk a tésztát, pont úgy mint a nokedlinél, forrástól számítva pár percig főzzük és szűrjük.
- Egy serpenyőben a vöröshagymár kevés zsiradékon üvegesre dinszteljük.
- A savanyított káposztát, ha túl intenzív az íze átmoshatjuk, én nem szoktam, de ízlés dolga.
- Babérlevéllel, borssal ízesítjük, só, a káposzta sótartalma miatt nem biztos, hogy sok kell hozzá.
- Kis vizet tehetünk alá, így hagyjuk párolódni, amíg el nem készül.
- Hozzákeverjük a káposztához a leszűrt sztrapacskát, és még melegen tálaljuk.
Tipp>> Én használtam pirospaprikát az ízesítésnél, de ez a verzió nekem annyira nem jött be, mint a fehéren hagyott csak borsos ízesítés, ezt eldöntheted a készítésénél. Illetve ha kiegészítenéd némi hússal, pirított kockázott szalonnát javasolok, mint a túrós csusza esetében!
Ha tetszett a recept és szeretnél értesülni az újdonságokról vagy csak kell néha egy jó ötlet, hogy mit süss, főzz, akkor kövess Facebookon. Kattints a következő linkre: https://www.facebook.com/mindmegtettem/
Talán ez a receptem is tetszeni fog neked, ha szereted a káposztás ételeket>>Töltött káposzta
-
Kecsketejes krumplipüré recept
Ez a kecsketejes krumplipüré receptem teljesen a klasszikus alteregója a tehéntejes verziónak. Semmi más dolgunk nincs, mint kiváltani az érzékenyek végett, vagy mert egészségesebb összetevőkre törekszünk a tehéntejet. A krémes, habos állag végett minden esetben érdemes követni a lépéseket, mert a részletekben rejlik a tökéletes végeredmény!
A legfontosabb tudnivalók a jó krumplipüré elkészítéséhez:
- Mindig magas keményítő tartalmú krumplit használj! Amíg tart az újburgonya szezon, ezt a receptet ne használd! Az újkrumpliban még nincs elég keményítő, a végeredmény szappanszerű állag lenne! Készíts petrezselymes burgonyát vajon dinsztelve.
- A tejet forrósítsd fel, hideg tejjel nem készítünk krumplipürét!
- Hagyd kigőzölni a törtkrumplit! A felesleges víztartalom párologjon ki.
- A burgonnyát krumplinyomón törd át, így nem tömörödik össze, levegős lesz!
- Villával szépen habosra lehet kikeverni! Ne sajnáld erre azt a pár percet!
- Ne használj robotgépet a törésre és a kikeverésre! Próbáltam rége, szőrnyű ragacsos lesz a burgonya nyála miatt!
Hozzávalók:
- 1 kg krumpli (lisztes fajtájú, pl. sárga burgonya)
- 100-150 ml kecsketej
- 50 g kecskevaj
- Só ízlés szerint
- Egy csipet frissen őrölt szerecsendió
Kecsketejes krumplipüré elkészítése:
- Krumpli előkészítése: A krumplikat hámozd meg, és kockázd fel.
- Ezután tedd egy nagy lábosba, és önts rá annyi vizet, hogy ellepje. Adj hozzá sót, majd közepes lángon főzd puhára, kb. 20 perc alatt.
- Szűrés és pürésítés: Miután a krumpli megfőtt, szűrd le a vizet.
- A krumplit tedd vissza a lábosba, várd meg míg kigőzöli magát.
- Krumplinyomóval törd át és villával pürésítsd simára.
- Kecsketej és kecskevaj hozzáadása: Add hozzá a felforrósított kecsketejet, felkockázott hideg kecskevajat, sót, szerecsendiót majd keverd simára.
- Ha szükséges, adj hozzá több kecsketejet, hogy krémesebb állagot érj el.
Kecske tejtermékeket a legjobb termelőtől megvásárolni! Én a Baglyas-hegyi tenyészettől szoktam, szívből ajánlom Gáborékat, mindent maguk állítanak elő!
Kecsketejes krumplipüré készítése képekben:
Ha tetszett a recept és szeretnél értesülni az újdonságokról vagy csak kell néha egy jó ötlet, hogy mit süss, főzz, akkor kövess Facebookon. Kattints a következő linkre: https://www.facebook.com/mindmegtettem/
Talán ez a receptem is tetszeni fog neked, ha szereted a kecske tejtermékeket>>Kecsketúrós falatkák
-
Mini húsgombócok sütőben készítve
Sokféle ételhez felhasználható a mini húsgombóc receptem, így érdemes külön is megtartani és többszőr elővenni. Akár tésztaételekhez, vagy mártások töltelékéhez, de akár önmagában falatkákként elkészítve is remek választás!
Hozzávalók:
- 50 dkg darált hús(én most sertést használtam, de lehet felesben marha hússal vagy akár szárnyas darálthússal is készíteni.)
- 1 fej vöröshagyma
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 1 tojás
- 3-4 ek. zsemlemorzsa
- só
- bors
- 1 ek Worcestershire szósz (opcionális)
- őrölt római kömény (opcionális)
- olíva olaj
- A vöröshagymát nagyon apróra vágjuk, vagy lereszeljük és kevés olajon megdinszteljük a végén a fokhagymát is hozzátesszük és átfuttatjuk.
- A darálthúshoz minden hozzávalót, a hagymákat is hozzáadjuk és jól összedolgozzuk.
- A hűtőben legalább fél órát pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek.
- A sütőt előmelegítjük 180°C-ra.
- Egy lapos tepsire sütőpapírt helyezünk és vizes kézzel diónyi golyókat készítünk a darálthúsos keverékünkből. Kis helyet érdemes hagyni köztük, hogy át tudjanak sülni.
- Olíva olajjal lekenjük a gombócokat és mehet a sütőbe kb. 20-25 percre.
Mini húsgombócok elkészítése:
Mini húsgombócok készítése képekben:
Jó étvágyat kívánok!
Ha tetszett a recept és szeretnél értesülni az újdonságokról vagy csak kell néha egy jó ötlet, hogy mit süss, főzz, akkor kövess Facebookon. Kattints a következő linkre: https://www.facebook.com/mindmegtettem/
Szerintem ez a receptem is tetszeni fog neked>>Húsos pite egyszerűen
-
OLASZ BRUSCHETTA
A bruschetta gyönyörű név, pedig a világ egyik legegyszerűbb mégis legfinomabb receptje! Ennél zseniálisabb, egyszerűbb és mégis elképesztően finom paradicsomos pirítóst csakis az olaszok találhattak ki! Imádom a konyhájukat, ha csak a tészta ételeikre és a pizzájukra gondolok, összefut a nyál a számban!
A bruschettát elsősorban előételnek nevezném ha menő akarnék lenni, hozzá teszem ezzel menő is lehetsz ha elkészíted, de mi esszük főétkezésnek, elsősorban vacsorára vagy uzsonnára. Nincs ennél mennyeibb pirítós, főképp a szezonális paradicsom érésekor! Talán az egyetlen lelke a receptnek, hogy édes, érett paradicsomokat válasszunk hozzá és illatos friss bazsalikomot, no és az extra szűz olivaolajat!
Hozzávalók:
Mi ketten egy negyedkiló friss kenyeret használtunk az alapnak, ami kettőnknek tökéletesen elég volt vacsorára!
- 1/4 kg szeletelt kenyér vagy bagett esetleg cibatta szeletelve
- 6 db érett éde paradicsom (ha koktél, abból több kell)
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 7-8 ek extra szűz olivaolaj
- 1 kissebb fej lila vagy vöröshagyma
- Bazsalikom levél kb. 10 db.
A bruschetta elkészítése igazán olaszosan:
- A paradicsomot megmossuk, felezzük. Eltávolítjuk a szárrészt és a magokat, aztán a húsát apróra kockázzuk.
- A hagymát megpucoljuk és nagyon apróra vágjuk. A bazsalikomot megmossuk, szárazra rázzuk és a levelet vékony csíkokra vágjuk.
- A szeletelt pékárut sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Meglocsolgatjuk őket kb 5 ek. olívaolajjal.
- A sütőt előmelegítjük 220°C és ropogósra sütjük a kenyereket.
- A fokhagymát megpucoljuk, majd bedörzsöljük a ropogós kenyereket.
- Egy tálban összekeverjük a hagymát, a paradicsomot és a bazsalikom 3/4-ét. Meglocsoljuk a 3 tk. olívaolajjal, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
- Elosztjuk a paradicsomot a fokhagymás kenyereken és a félretett bazsalikommal díszítjük.
Jó étvágyat!
Bruschetta készítése képekben, hogy gyönyörködhessetek:
Ha tetszett a recept és szeretnél értesülni az újdonságokról vagy csak kell néha egy jó ötlet, hogy mit süss, főzz, akkor kövess Facebookon. Kattints a következő linkre: https://www.facebook.com/mindmegtettem
Ha szereted az egyszerű de nagyszerű recepteket, talán ez is kedvedre való lesz>>Vendégváró falatkák kecske termékekből -
Egres mártás
Nagyon sokak kedvence az egres mártás, amihez május végén érik a gyümölcs, de természetesen fagyasztottból bármikor elkészíthető! Egres, köszméte, pöszméte, piszke és ki tudja még hányféle neve van, de az édes savanykás mártás tökéletes főtt vagy sült húsok mellé!
Hozzávalók
- 20 dkg egres
- 2 dl víz
- 6 ek habtejszín
- 2 evőkanál kukoricakeményítő vagy finomliszt
- 4 ek cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csipet só
Egres mártás készítése:
- Az egrest megtisztítjuk, a szárakat és a végén a kis száraz levelet lecsípjük.
- Feltesszük főni a vízzel, pici sóval és a cukorral.
- Miután jó puhára főtt, beleöntjük egy turmixgépbe vagy botmixert használunk és pépesítjük.
- A kukoricakeményítőt(finomlisztet) csomómentesen elkeverjük a habtejszínnel és a vaniliás cukorral.
- Hozzákeverjük a mártáshoz és visszatesszük a tűzhelyre, jól összeforraljuk. Ne hagyjuk ott, mert könnyen leég. Utólag ha túl savanyúnak találjuk még cukrot lehet hozzá tenni!
Jó étvágyat!
Egres mártás képekben:
Ha tetszett a recept és szeretnél értesülni az újdonságokról vagy csak kell néha egy jó ötlet, hogy mit süss, főzz, akkor kövess Facebookon. Kattints a következő linkre: https://www.facebook.com/mindmegtettem
Szereted a könnyű recepteket? Szerintem ez is is tetszeni fog Neked>>Banános-csokis kevert sütemény
-
Rakott brokkoli egyszerűen
Sokszor keressük azt az ebéd vagy vacsi receptet, ami gyorsan és könnyel elkészül. A rakott brokkoli egyszerűen megvan és ami még mellette szól, hogy nem egy nehéz kalóriabomba az eredmény.
Hozzávalók:
- 1- 2 fej brokkoli
- 6 tojás
- 1 ek. tejfől vagy tejszín
- 15 dkg sonka
- 15 dkg reszelt sajt(Trapista pl.)
- só
- kevés zsiradék a tepsibe (oliva olaj, vaj, zsír)
Rakott brokkoli elkészítése:
- A brokkoli fejeket megmossuk, a vastag szárát levágjuk, a rózsákat sós vízben feltesszük főni.
- Amíg fő a brokkoli, a sonkát felkockázzuk apróra, a tojásokat felverjük és kikeverjük kis sóval, borssal, tejföllel.
- Kb 30 perc alatt megpuhult brokkolit leszűrjük és kiolajozott/vajazott tepsibe rakjuk.
- Ráöntjük egyenletesen a tojást, rápakoljuk a sonkakockákat és befedjük reszelt sajttal.
- 200°C-on sütjük kb 20 percet, míg a tetején a sajt szépen megpirul.
Jó étvágyat!
Egyszerű rakott brokkoli készítése képekben:
Ha tetszett a recept és szeretnél értesülni az újdonságokról vagy csak kell néha egy jó ötlet, hogy mit süss, főzz, akkor kövess Facebookon. Kattints a következő linkre: https://www.facebook.com/mindmegtettem
Ha szereted a gyors recepteket, talán ez is tetszeni fog>>Virslis kifli
-
Túrógombóc egyszerűen
Régen sokszor volt túrógombóc a kedvemért, amit a nagymamám készített,gyerekként is nagyon szerettem. Bőségesen megszórtunk porcukorral és tejföllel😊
Az elkészítése tényleg nem bonyolult, igaz, megvan a maga buktatója – a búzadarát óvatosan kell adagolni, nem szabad túlzásba vinni, mert akkor nem tudunk habkönnyű gombócokat tenni a tányérra.Az általam megadott mennyiséggel szerintem tökéletes, de nem biztos, hogy egyforma méretű az evőkanalunk, így érdemes 6 kanál darával kezdeni és a 7-dik evőkanál az állagtol függően kerüljön bele.
A hidegen történő pihentetésnek köszönhetően szép gombócokat tudunk majd formázni, ráadásul tényleg strapabírók lesznek, főzés közben nem fognak szétesni.
A gombócok mindig gyöngyöző vízbe kerüljenek, majd türelmesen várjunk, míg feljönnek a víz felszínére, még hagyjuk őket picit, csak utána szedjük ki. (Kb. 5 perc míg feljönnek és meg kb 5 perc amíg átfőnek teljesen.)
Hozzávalók a gombóchoz:
- 50 dkg tehéntúró
- 7 púpozott ek. búzadara
- 1 csipet só
- 1 csapott ek. cukor
- reszelt citromhéj (aki szereti)
A forgatáshoz:
- 20 dkg zsemlemorzsa
- + 1 kk. fahéj( aki szereti)
- 5 dkg vaj
A tálaláshoz:
- 2 dl tejföl
- ízlés szerint porcukor
Túrógombóc elkészítése:
- A túrót, a tojást, a búzadarát, a cukrot és a sót egy tálban jól összedolgozzuk. (Lényeg, hogy ne legyenek benne nagyobb túródarabok. A legjobb, ha előzetesen szitán áttörjük a túrót vagy eleve a krémesebb változatot vesszük meg)
- Legalább 2 órára a hűtőbe tesszük, én előző este szoktam begyúrni, egy éjszakát hűtőztetem.
- Az 5 dkg vajat megolvasztom, aranysárgára pirítom, lassú tűzön megpirítom benne a zsemlemorzsát.
- Vizet forralok, vizes kézzel gombócokat formázok a masszából és enyhén sós, forró vízben megfőzöm (kb. 10 perc alatt).
- Ha megfőtt ,kiszedem és a prézliben megforgatom.
- Tejföllel és porcukorral vagy porcukros tejföllel tálaljuk.
Túrógombóc készítése képekben:
A gombócok készítése akár gyerekekkel is jó móka Ha tetszett a recept és szeretnél értesülni az újdonságokról vagy csak kell néha egy jó ötlet, hogy mit süss, főzz, akkor kövess Facebookon. Kattints a következő linkre: https://www.facebook.com/mindmegtettem
Leves mellé még ez is nagyon finom édes második ebér>> Szerintem ez is a receptem is tetszeni fog Neked>>Máglyarakás a maradékmentő
-
Flekken sütés sertés tarjából
A család kedvene a flekken, ami azért is öröm számomra, mert egy könnyen és gyorsan elkészíthető receptem van. Biztos mindenkinek van a tarsolyában egy olyan étel, amit bárkinek bármikor el mer készíteni, mert tudja, hogy az jól fog sikerülni és a vendégének is ízleni fog! Nálam ez a sertéstarjából készített flekken, amihez a citromot is kínálok, mert szerintem fantasztikusan jól passzol hozzá!
Ennél a receptnél mindenképpen sertészsírt használjatok, és ne sajnáljátok a sütéshez, nem lesz a hús tőle zsíros, viszont kiszáradni sem fog. A hússzeleteket kb. ujjnyi vastagságura kell szeletelni és klopfolás nélkül fogjuk sütni.
Hozzávalók:
- 6 szelet sertés tarja (én csont nélkül szoktam sütni)
- 20-25 dkg sertészsír
- 10 dkg liszt
- 1 ek. pirospaprika
- 1 tk bors
- só
Flekken elkészítése-sütése:
- Az ujjnyira vágott hússzeleteket átmossuk, mindkét oldalát megsózzuk majd állni hagyjuk 30 percet.
- Egy tálban összekeverjük a lisztet a pirospaprikával, őrölt feketeborssal.
- A tepsit kizsírozzuk vastagon. Sütőt bekapcsoljuk 170°c-ra, alsó-felső sütésre.
- A szeleteket megforgatjuk a lisztes keverékben, kicsit megnyomkodjuk közben tenyérrel és egymás mellé befektetjük a tepsibe.( Ha többet süttök mehetnek szorosan a szeletek, össze fog sülni)
- A tetejükre is dobunk minden hússzeletnek egy-egy diónyi darab zsírt.
- A 170°C-ra előmelegített sütőbe fólia nélkül betesszük sülni középre kb 40 percre.
- Félidőben fordítsuk meg a szeleteket illetve a sütési idő vége felé locsoljuk meg 1-2-szer a zsiradékkal a husikat, hogy szaftosan süljenek, ne száradjanak ki.
- A sütésidő végénél villával szúrjuk meg, hogy kellően puha-e már?! Ha még szükség van rá pár percel tovább süssük, de semmiképp ne sokkal tovább, mert nekiáll kiszáradni és cipőtalpat fogunk készíteni belőle.
- Ha elkészültek a flekken szeletek, sült burgonyával és citrommal tálaljuk, aminek a levét nyomjuk a husinkra! Tényleg isteni finom lesz meglátjátok!!
Jó étvágyat!
Flekken sütés képekben:
Ha tetszett a recept és szeretnél értesülni az újdonságokról vagy csak kell néha egy jó ötlet, hogy mit süss, főzz, akkor kövess Facebookon. Kattints a következő linkre: https://www.facebook.com/mindmegtettem
A flekken természetesen egy tál ételként is megállja a helyét a vasárnapi ebédként az asztalon, de ha szívesen készítenél mellé egy zöldséglevest, akkor lehet ez is tetszeni fog neked>>Mexikói kukoricakrémleves