Szépség

A szépség blogbejegyzéseim elsősorban nőknek szól, hiszen számunkra fontos a külső értékeink megtartása, karbantartása.

  • épített műszempilla főkép
    Szépség

    Épített műszempilla

    Nem létezik olyan szempillaspirál a világon, amivel olyan hatást tudnál elérni, mint egy szálankénti épített műszempillával. Számos nőben okoz hatalmas dilemmát a döntés miért is cserélné le, a régi jó bevált szempillaspirálját valami teljesen másra, amihez foghatót még sosem tapasztalt.

    Saját tapasztalatom és pillásom segítségével készült cikkem ad választ Neked, hogy miért is éri meg kockáztatni, ki tudja a végén lehet a szemetesben landol majd a szempillaspirálod?

    A hatás akár 4-5 héten keresztül is eltarthat, ha megfelelően ápolod és követed a szempilla stylist-od tanácsait. Nincs annál jobb érzés nőként, mint reggel felébredve „kész arccal” kezdeni a napot, egyetlen smink mozdulat nélkül!

    épített műszempilla összehasonlítva

    Épített műszempillával öröm a reggeli ébredés!

    A szempilla hosszabbítás érzékivé varázsolja a tekintetedet. Az eredmény lehet természetes és visszafogott, vagy éppenséggel extravagáns – mindig a leginkább stílusodhoz passzoló. Sosem kenődik el, nincs fekete maszatolás, bármit csinálhatsz vele! Hogy pontosan értsd, mitől függ a természetes vagy extrém pillák készítése, jöjjön egy gyorstalpaló:

    A műszempillásod jó esetben tapasztalt szakember, aki minőségi anyagokkal dolgozik és segít a számodra megfelelő pilla kivitelezésében. Természetesen a te kérésednek megfelelő pillákat épít, amihez fontos a saját, természetes pillaállomány helyes megítélése. Ennek tekintetében tudja kiválasztani a megfelelő szempilla ívet, sűrűséget, amely kényelmes, tartós és esztétikus lesz, viselete pedig nem terheli meg az egészséges pillaszálakat.

    Műszempilla 1-10D- mit is jelent?

    Az 1D, 2D, 3D, stb megnevezések azt jelentik, hogy egy szál saját szempillára hány szál műszempillát applikálnak fel. A D-k száma tehát az egy saját szálra épített műszempillák számát jelöli, ami akár 6D, vagy extrém esetekben 10D is lehet, sőt van e fölött is, de az fotózáshoz ajánlott, amit utána egyből le is oldalnak.

    Mit kell tudni az ívekről?

    A nagy többség a C,D,CC ívekkel dolgozik ezek a természetességtől a látványosig terjednek, használatával nőies, szexi tekintet nyújtható anélkül, hogy túlságosan drámai hatású lenne. Létezik: J-M-L-D típúsú ívek, vagyis minden létező pillaforma elkészíthető!

    épített műszempilla készen

    Műszempilla szálak vastagsága

    A pilla vastagsága egy szál szempilla vastagsága mm-ben megadva. A mérettartomány: 0,01-020mm. A vékonyabb pillákból több szálat lehet felrakni úgy, hogy a vendég saját pillaállományát ne tegye tönkre.

    Extrém színek extrém alkalmakra!

    Sokan gondolhatják úgy, hogy a műszempilla építés nem lehet annyira kreatív és sokszínű, mint például a műkörömépítés vagy a fodrászat. Azonban már vannak olyan termékek, melyekkel szó szerint sokszínűvé lehet tenni ezt a szakmát is: a színes műszempilla termékek! Akár szilveszter, fesztivál vagy fotózás legyen az alkalom, ezekkel a műszempillákkal feldobhatod a sminket! Bizony léteznek már: pink, piros, lila, kék és zöld színekben pompázó pillák!

    Minőségi alapanyagok a tartos műszempilláért!

    Mint a legtöbb szépségápolási folyamat, a szempillaépítés is előkészítéssel kezdődik. A hosszú ideig tartó, szép pillasorhoz az első lépés nem a szalonban van, a következő folyamatokkal készül az épített műszempilla:

    1. A vendégnek figyelnie kell, hogy szempillaépítés előtt ne használjon: zsíros, olajos alapozót, sminkterméket és mindenféleképpen smink nélkül érkezzen! Természetesen időpont foglalással tudunk eljutni egy szalonba, érdemes körül érdeklődni, hogy profi szakembert keress fel, hiszen órákon keresztül dolgozik a szemed körül.
    2. Építés megkezdésekor kezdés a zsírtalanító- Primer felvitele a természetes szempillákra, ami erős és biztos tapadást biztosít a szempilla ragasztó számára, ennek köszönhetően növeli a szett tartósságát.
    3. A kiválasztott szempillák felhelyezése következik, amihez az én pillásom gyémántporos csipeszt használ, ami azért jó, mert amikor fanolja a pillakat (több szálat fog egyszerre) nem csúszik ki a csipeszből míg belemártja a ragasztóba.
    4. Építés végén van a fixáló, (nála ez super bonder) ami elősegíti a tartosságot és hamarabb párologtatja a ragasztót.

    A ragasztó választékból a felhozatal határtalan. Itt minden pillásnak magának kell kitapasztalni melyik válik be neki és a vendégnek. Ami fontos a hőmérséklet és a páratartalom. Nagyjából mindegyiknél elmondható, hogy a 22-23°C ideális a megfelelő páratartalommal.

    épített műszempilla rakás

    Új korszak a szempillaépítés világában: UV TECHNOLÓGIA

    Mint minden területen a szépségiparban, folyamatosan jönnek az új technológiák, hogy minél jobban kiszorítsák az allergiás reakciókat és növeljék a komfortérzetünket, gyorsítsák a szempillaépítők munkáját. Mit is jelent az UV LED technológia?

    Rengeteg cyano-akrilát allergiás kapta vissza épített szempilláját ezzel az eljárással, mert UV fényre stabilabban köt a speciális fotó aktív vegyület és nincs kipárolgása ezután. Az építés befejeztével azonnal, ventillátorozás nélkül lehet nyitni a vendég szemét. Nem terheli sem a vendég sem a szakember szervezetét. A pillásnak nem kell foglalkoznia a páratartalommal, a hőmérséklettel.

    Nem csíp, nem irritál, azonnal érheti víz, mehet a vendég szoliba. A teljes kötés azonnal megtörténik, a vendégek nagy örömére minden eddiginél tartósabbak a pillák, 80-90% telített szettekkel érkezhetnek 3-4 hetenként töltésre.

    Mit kell tudni a töltésről, ha elszántad magad, hogy pillákkal ékeskedj ezentúl?

    A saját szemillánknak is van egy élettartama: 8-12 hét alatt cserélődik ki teljesen. Az elöregedő szálak elhullanának maguktól is, persze láthatóbb, ha a műszempillával együtt hullik ki, ez egy természetes folyamat. Töltésre 3-5 hetente kerül sor, ami nem csak a pillástól függ, hanem a vendégtől is, hogy mennyire vigyáz rá, vagy egyéb tényezőktől mint pl: a hormonok, stressz, izzadékonyság stb..

    A vendég tájékoztatása

    A profi szakember munkája hiábavaló, ha vendégét nem tájékoztatja a szempillaviselés alapszabályairól. Ismernie kell a vendégnek, hogy hogyan viselje az épített pillasort. A műszempilla viselete egyszerű és könnyű, de néhány szabályt fontos betartani ahhoz, hogy a pillaszálak ne potyogjanak le 1 hét után.

    Applikálás után 48 órával erősen ajánlott a párás, nedves környezet kerülése, de ez idő eltelte után is óvni kell a szempillákat a víztől, gőztől, párától. A szolárium és a szauna nem javasolt, illetve a szemdörzsölés sem. (Kivéve az UC technológiával ragasztott pillák, ott nincs száradási idő.) Természetesen a zuhanyzás és strandolás is megengedett, csak ne töltsünk hosszú időt a víz alatt!

    A szem környékén nem szabad olajos vagy zsíros sminkterméket használni, illetve a szempillaspirál is feleslegessé válik. A pillákat többször is ki kell fésülni szempillafésűvel, óvatosan. Így a műszempilla töltés akár 3 hét múlva is ráér, hosszabb ideig marad tartós a bámulatos pillasor.

    Műszempilla gondozása

    Az én pillásom kizárólag minőségi anyagokat használ, így vigyáz a saját pilláimra és az egyik legprofibb terméket választotta az organelle márkát, amivel én mindig csodálatos pillákkal távozom Tőle!

    Ha további kérdésetek lenne, vagy időpontot szeretnétek egyeztetni az ajánlásom után, bátran keressétek, legyetek igézően gyönyörű tekintetűek, mert olyan jó nőnek lenni!

    H.E.Lash Roomhttps://www.facebook.com/hanikedina

    Érdekel miért járok elektromos kerékpárral? Ha érdekel a cikk ITT elolvashatod a tapasztalataimat.