Kecske grillkolbász és grillsajt főkép
Grillre valók

Kecske grillkolbász és grillsajt sütése

A pirosra sült kecske grillkolbász és grillsajt egyszerűen készül, alig van vele munka, a lényeg főképp a minőségi alapanyagon múlik! Persze a sütésénél is figyelni kell pár dologra, hogy a végeredmény tökéletes legyen! A kolbász ideális választás lehet bulikhoz vagy más összejövetelekhez, amikor az időt inkább a társasággal szeretnénk tölteni és nem pedig főzéssel.

A kolbászok alapvetően előfűszerezett húskeverékek, amelyek megfelelő mennyiségű zsírt tartalmaznak, ezzel megőrizve a belőlük készített ételek szaftosságát. Az általam grillezni szánt kecske kolbász egy limitált kiadás a Baglyas-Hegyi Tenyészettől:

Aszalt szilvás kecske grillkolbász🔥🔥🔥

👉 Fahéjas vörösborban pácolt aszalt szilvával készül

👉 Magyar fokhagyma, parajdi só felhasználásával!

👉 Juhbélbe töltve!

👉Egyedi recept, csak náluk készül így!

🔔🔔Paneer indiai grillsajt 🔔🔔

Ugye milyen izgalmas? Hát még a sütés során elszabadult illatfelhő! Szeretem a kistermelői termékeket, mert merőben más ízvilággal rendelkeznek és az elkészítésük sem nagyüzemben, hanem szorgos kezek által készülnek, hatalmas gondossággal.

Merj kilépni az átlagból, lepd meg családod-barártaid egy különleges grill élménnyel!

Baglyashegyi-logo_.png

Hogyan süssünk kecske grillkolbászt és grillsajtott egyben a legegyszerűbben?

Nálunk erre mindig a jól bevált Hot Plate / Hot Pan kerül elő! Egyszerű a használata, az előkészület mindőssze annyi, hogy bedugjuk a konnektorba, beállítjuk a hőfokot és már indulhat is a grillezés!!

Grillkolbász készítésénél a 175 fok az ideális, ennél magasabb hőmérsékleten a kolbász bőre könnyen megreped, és a szaft kifolyhat. A kolbászok sütési ideje 8-10 percet vesz igénybe oldalanként. A vastagabb daraboknak több idő szükséges, a vékonyak hamarabb elkészülnek.

A kecske grillsajt sütése a kolbászok elkészítése után következett, mivel azok tényleg pár perc alatt elkészültek, a külső réteg kap egy kis kérget mindkét oldalon és kész is voltunk!

Mi passzol a kecske grillkolbász és grillsajt mellé?

Akár a sajt is egyféle köret lehet, és az általunk kedvelt savanyúsággal, mustárral, ketchuppal, majonézzel, vagy friss salátával is tökéletes, de egy szelet kenyér a szaft felfogásához is jó választás!

Mi sütöttünk mellé hasábburgonyát is így egy egész komoly kis ebéd lett belőle,amit kovászos uborka kísért a hasunkba és rozé fröccsel öblítettük le!

Kecske grillkolbász és grillsajt készen

Jó étvágyat!

Rajongsz a kecsketermékekért? Készítenél egy isteni finom lángost kecske kefírrel? Találsz az oldalamon érdekességeket is a kecskehúsról!

Ha tetszett a recept és szeretnél értesülni az újdonságokról vagy csak kell néha egy jó ötlet, hogy mit süss, főzz, akkor kövess Facebookon. Kattints a következő linkre: https://www.facebook.com/mindmegtettem/

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük