Warning: include_once(/data/c/e/cefd8454-639c-4c18-881e-4b0b8f99bcf3/mindmegtettem.hu/web/wp-content/plugins/cookie-notice//includes/modules/contact-form-7/privacy-consent.php): Failed to open stream: No such file or directory in /data/c/e/cefd8454-639c-4c18-881e-4b0b8f99bcf3/mindmegtettem.hu/web/wp-content/plugins/cookie-notice/includes/privacy-consent.php on line 132

Warning: include_once(): Failed opening '/data/c/e/cefd8454-639c-4c18-881e-4b0b8f99bcf3/mindmegtettem.hu/web/wp-content/plugins/cookie-notice//includes/modules/contact-form-7/privacy-consent.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /data/c/e/cefd8454-639c-4c18-881e-4b0b8f99bcf3/mindmegtettem.hu/web/wp-content/plugins/cookie-notice/includes/privacy-consent.php on line 132
Vendégváró falatkák kecske termékekből
vendégváró falatkák főkép
előételek,  Partikra menüsorok,  Szilveszteri menüsor

Vendégváró falatkák kecske termékekből

Ezek a vendégváró falatkák tökéletesek, mikor szeretnék gyorsan kirukkolni valami különlegességgel. Nagyon gyorsan elkészíthető, az alapanyag beszerzés szintén könnyen és gyorsan megy a Baglyas-hegyi Tenyészet Kistermelői termékei, mindig készen állnak a kiszállításra! Fantasztikus kecske finomságaik mellett készítenek fürjtojást, melyeket rengeteg féle ízesítéssel lehet tőlük megvásárolni! Természetesen mindent maguk állítanak elő, a minőség és ízvilág náluk garantált!

Vendégváró falatkák elkészítése:

Gyakorlatilag bármilyen otthon megtalálható hentes áru, sajtféle, zöldség és savanyúság alapja lehet, én most mégis ajánlanám ezt a nem mindennapi alapanyagokból készülő receptet! Ha el szeretnéd kápráztatni a vendégeidet, akkor próbáld így elkészíteni nekik a falatkákat, de akár saját részre is egy különleges választás!

Baglyashegyi-logo_.png

Hozzávalók a kecskés falatkához:

  • Csemege vagy csípős kecskekolbász
  • Fürjtojás céklás ízesítéssel
  • kecskesajt
  • csemege uborka
  • kifli

Egyszerűen lekarikázzuk a hozzávalókat, ahány karika annyi falatka lesz, így a mennyiség opcionálisan választható. Fogpiszkálóra, vagy az általam is használt bambusznyársra húzzuk sorban a rétegeket. Elsőként húzzuk ami a legfelső lesz a ragyogó pirosra szineződött fürjtojás, majd az uborka karika, sajt, kolbász, végül a kiflivel zárjuk a sort. Egy tálcára, akár saláta levélre szépen felpakoljuk és mehet is a vendégek asztalára!

Ennél egyszerűbb, elronthatatlan és istenien finom vendégváró falatkákat még biztosan nem ettetek, így szívből ajánlom, hogy nézzétek meg Gáborék oldalát, tuti összefut a nyál a szátokban!

Jó étvágyat!

Vendégváró falatkák képekben ízelítőnek:

Természetesen ha időd engedi és szívesen állsz neki sütni, te is készíthetsz friss kiflit mellé, a siker így garanált lesz!

Ha tetszett a recept és szeretnél értesülni az újdonságokról vagy csak kell néha egy jó ötlet, hogy mit süss, főzz, akkor kövess Facebookon. Kattints a következő linkre: https://www.facebook.com/mindmegtettem/

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük